Sala de Prensa

Noticias Etiquetadas con: peluquería

Gran èxit del curs organitzat per l'Associació Professional de Perruqueria de Menorca

30/01/2009

Els passats dies 25 i 26 de gener l’ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL DE PERRUQUERIA DE MENROCA va organitzar en els locals de PIME Menorca a Maó, un Curs de Comunicació i Relacions Humanes dirigit als professional del sector en actiu de l’illa. Varen participar un total de 14 professionals, destacant ells mateixos la importància de la formació i els coneixements adquirits així com la idoneïtat d’aquestes actuacions.

Leer más

Cap de setmana de la perruqueria de Menorca

23/10/2008

L’ Associació Professional de Perruqueria de Menorca ha organitzat per el pròxims dissabte i diumenge el “Cap de setmana de la perruqueria de Menorca”.

Leer más

Cap de setmana de la perruqueria de Menorca

02/10/2008

L’Associació Professional de Perruqueria de Menorca, integrada en la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Menorca, PIME Menorca,  organitzarà els propers dies 25 i 26 d’octubre una sèrie d’actes baix el nom de “Cap de setmana de la perruqueria de Menorca”.

Leer más

Curs sobre tall masculí

15/05/2008

L’ Associació Professional de Perruqueria de Menorca ha organitzat per el pròxims dies 19 i 20 d’aquest mes de maig un Curs sobre tall masculí.

Leer más

Éxit del curs sobre noves tendències en recollits

28/09/2007

L’ Associació Professional de Perruqueria de Menorca, integrada a la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Menorca, PIME Menorca, va organitzar la setmana passada (dies 23 i 24 de setembre) un curs sobre les noves tendències en recollits.

Leer más

Curs sobre noves tendències en recollits

13/09/2007

L’ Associació Professional de Perruqueria de Menorca ha organitzat pels pròxims dies 23 i 24 d’aquest mes de setembre un Curs sobre noves tendències en Recollits.

Leer más

Éxito del curso organizado por la Asociación Profesional de Peluquería de Menorca

25/04/2007

El pasado domingo y lunes, días 22 y 23 de abril, la ASOCIACIÓN PROFESIONAL DE PELUQUERÍA DE MENORCA organizó, en los locales de PIME Menorca en Ciutadella, un curso de nuevas tendencias en corte y color dirigido a todos los profesionales del sector en activo de la isla. Finalmente participaron un total 16 profesionales, destacando los mismos la importancia de la formación y conocimientos adquiridos así como la idoneidad de este tipo de actuaciones.

Leer más

Reciclaje profesional para el sector de la peluquería

20/10/2006

Atelier Técnico, cena de compañerismo y acción de formación para los profesionales del sector de la peluquería de Menorca

Leer más

Últimas tendencias en recogidos

30/03/2006

El pasado fin de semana los profesionales del sector de peluquería de Menorca han participado en un curso organizado por PIME Menorca a solicitud de la Asociación Profesional de Peluquería de Menorca a través del cual han podido conocer las ultimas tendencias en recogidos.

Leer más
Top