Sala de Prensa

Reactivem-nos: Les pimes davant dels canvis en el món

11/06/2022 Visita del President de PIMEC, Antoni Cañete, a PIME Menorca.

Davant de les pimes i autònoms de l’illa el President de la patronal catalana PIMEC, Antoni Cañete, ha reflexionat sobre els canvis que s’estan produint al món i ha definit el moment actual com un canvi d’era, en la qual serà necessària una mirada d’un capitalisme més inclusiu, en què la columna vertebral serà la gestió de la productivitat.

Convidat per PIME Menorca, el màxim representant de la confederació patronal més representativa en la defensa dels interessos de les micro, petites i mitjanes empreses (pimes) i els autònoms de Catalunya, ha fet una aturada a l’illa del seu tour Reactivem-nos.

El Sr. Cañete ha explicat el motiu del que anomena activisme empresarial. Voler situar les pimes en el pont de comandament, per estar a tots els llocs on es prenen les decisions que afecten la petita i la mitjana empresa. Segons ha indicat “només si estem en el pont de comandament, podrem aconseguir normatives justes i equitatives per competir en igualtat de condicions, ser viables i competitius i, per tant, propiciar el creixement econòmic del país”.

Ara més que mai cal trobar solucions per superar la crisi i propiciar el creixement empresarial, contribuint a la reactivació econòmica”, ha continuat senyalant amb aquesta trobada amb els empresaris menorquins. "Si no ho fem, uns altres decideixen per nosaltres i, per tant, no podem garantir que sempre es legisli pensant primer en els més petits".

Abans, el migdia el President de PIMEC s’havia reunit amb directius de la Federació PIME Menorca encapçalats pel seu President, Justo Saura. Compartint les inquietuds i necessitats de les petites i mitjanes empreses davant l'actual situació econòmica i el canvi en el model turístic.

Compartir:
Archivo de noticias
Top