Sala de Prensa

Mapa de Menorca editat per ARTEME

11/10/2021 Gran acollida entre els agroturismes i hotels d’interior per disposar de informació sobre els artesans d’ofici de Menorca.

 

ARTEME ha editat un mapa de Menorca en el qual s’ofereix informació dels artesans d’ofici integrats a l’associació. El mapa s’ha distribuït principalment a hotels d’interior i agroturismes de l’illa per ser entregats de forma gratuïta als turistes que s’allotgen en aquests tipus d’establiments. També està disponible a les oficines d’informació turística.

S’han editat un total 8.000 exemplars del mapa amb un format de butxaca. El mapa disposa de informació rellevant per desplaçar-se per l’illa: platges i cales, principals monument talaiòtics, etapes del camí de cavalls, itineraris per fer en bicicleta, fars, pobles, urbanitzacions, entre d’altres aspectes d’interès turístic.

A través del mapa es dona a conèixer a 30 artesans indicant el seu nom, la marca amb el qual comercialitza les seves creacions, l’ofici que realitza, els distintius atorgats (carta artesà, carta mestre artesà, document de qualificació artesanal i marca de garantia artesania de Menorca)  i les dades de contacte (domicili del taller, telèfon, email i web) amb un codi QR directe a la fitxa personal de cada artesà del portal www.artesansdemenorca.org per poder ampliar la informació.

El mapa està en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès, els mateixos idiomes amb els que després podran trobar més informació a la  web corporativa d’ARTEME. El textos pretenen, d’una forma breu i directe, posar de manifest la professionalitat  i diversitat dels artesans menorquins.

Aquesta iniciativa es va iniciar a principis de setembre, i està tenint una gran acollida entre els agroturismes i hotels. Més de 60 establiments estan col·laborant a distribuir els mapes per potenciar l’artesania com un atractiu més a descobrir per part dels turistes que visiten Menorca en qualsevol moment de l’any.

Aquesta acció promocional està inclosa dins el programa d’actuacions del conveni de col·laboració entre la Conselleria de Economia i Territori del Consell Insular de Menorca i ARTEME 2021.

Compartir:
Archivo de noticias
Top