Sala de Prensa

Cap de setmana de la perruqueria de Menorca

26/10/2010

Al llarg del passat cap de setmana l’Associació Professional de Perruqueria de Menorca va dur a terme amb èxit d’assistència el “Cap de setmana de la perruqueria de Menorca”.

A l’hotel Sagitario de Ciutadella es van celebrar tots els actes dirigits als professionals del sector interessats.

El dissabte a la tarda va tenir lloc una demostració de noves tendències de perruqueria de la mà de la firma comercial JOSEP PONS IMATGE. La preparació i desfilada de les quinze models participants va córrer a càrrec del Sr. Juan Pérez Canyavera, coordinador del centre de formació de Josep Pons Imatge a Barcelona i responsable de l’àrea acadèmica de perruqueria, i de la Sra. Isabel Sánchez Martínez,  responsable de l’àrea d’estilisme a Josep Pons Imatge.

En el transcurs de la gala la Sra. Mª Soledad Triay Rosello, (presidenta febrer 2004- febrer 2010) va rebre un reconeixement i agraïment per la seva dedicació desinteressada a l’Associació.

A continuació va tenir lloc un animat sopar de germanor.

El diumenge pel mati, després de gaudir del circuit termal en el mateix hotel, es va celebrar una taula rodona que tancava les celebracions. En aquesta xerrada es van tractar qüestions relacionades amb la formació, concretament la motivació d’equips i l’importància de la formació continua.

Tots el participants als diferents actes que conformaven el “Cap de setmana de la perruqueria de Menorca” varen valorar molt positivament la seva organització. Es tracta d’una oportunitat única per conèixer, còmodament i sense necessitat de desplaçar-se fora de l’illa, les actuals i noves tendències de perruqueria. D’altra banda també es promou el contacte i intercanvi entre els diversos professionals vinculats en aquest sector.

Compartir:
Etiquetas
Archivo de noticias
Top