Sala de Prensa

Medalla de oro de PIME Menorca a D. Marcos Carreras

05/07/2010

El pasado día 1 de julio de 2010 tuvo lugar en las dependencias de PIME Menorca en Maó el acto de entrega de la medalla de oro de PIME Menorca a D. Marcos Carreras Carreras, como reconocimiento a sus muchos años de intensa dedicación a los empresarios menorquines.

Adjuntamos el discurso del Presidente de PIME Menorca D. Antoni Juaneda, que pronunció en el acto de entrega de la medalla:

És per jo un motiu de gran satisfacció el poder presidir aquest acte de reconeixement dels empresaris de PIME Menorca a en Marcos Carreras.

Durant molt d’anys he compartit amb ell l’assistència a les reunions del Comitè Executiu i de la Comissió d’Economia de la nostra Federació.

Tots els que hem tingut la sort de fer feina al costat seu hem après. Hem après de la seva forma d’actuar, de la seva forma de reflexionar pausada i amb molt de seny.

Ha estat un home molt preocupat per la nostra terra i pels que la poblem, i ho ha demostrat dedicant gran part de la seva vida a fer feina pels menorquins en general, i per l’activitat econòmica en particular. Sempre de forma altruista i desinteressada.

Hem de dir, però, que totes aquestes hores dedicades als altres solen ser restades en el propi negoci i, sobretot, a la família.

Vull fer constar aquí el meu reconeixement i els de tots els que avui som aquí, a la família d’en Marcos Carreras, en primer lloc a la seva dona na Paquita i al seu fill i les seves filles.

És ben cert que PIME ha tingut la sort de tenir un empresari com en Marcos com a Vicepresident, com a membre des Comitè Executiu, durant tant d’anys. En varies ocasions els companys de Comitè li han demanat que es presentés per ser President, cosa que ell ha declinat en totes ses ocasions dient que es sentia més còmode fent feina dins el col·lectiu que sent el capdavanter, tot i que altres ocupacions que tenia feien aconsellable deixar les coses com estaven.

El cert és que en Marcos Carreras ha estat un dels empresaris més significatius que ha tingut Menorca en la segona part del segle vint. Un bon empresari. Un empresari conscient de la seva responsabilitat social, cosa que ell ha exercit tota la seva vida, molt abans de que se’n parlés com avui en dia.

En nom del Comitè Executiu de PIME, i de tots els socis vull agrair una vegada més a en Marcos Carreras tot el que ha fet per tots nosaltres i, per aquest motiu tinc l’honor de entregar-li, en nom de tots, aquesta Medalla d’Or de PIME Menorca en prova d’agraïment permanent.

Moltes gràcies,

Compartir:
Etiquetas
Archivo de noticias
Top