Sala de Prensa

"La moneda màgica" a Ferreries

07/11/2019 Aquest dissabte dia 9 de novembre a la XV Fira del llibre en català, conta conte, taller i "La moneda màgica" de regal.

Aquest proper dissabte dia 9 de novembre, a les 17:00 hores, i en el marc de la XV Fira del llibre en català, serà el torn d'un nou conta conte de “La moneda màgica", en aquesta ocasió a Ferreries.

Després de visitar recentment les biblioteques de Ciutadella, Maó, Sant Lluís i Alaior, ara “La moneda màgica” fa aturada a la plaça Espanya de Ferreries.

El conte infantil "La moneda màgica", dirigit a nens entre 4 i 9 anys, va ser editat per ASCOME – Associació de Comerciants de Menorca, dins de la seva campanya contínua de promoció de el comerç local i de proximitat

De manera entenedora i amb il·lustracions als més petits s'intenta ensenyar que amb la compra local guanyem tots, i ens assegurem de manera comunitària un futur millor per a tothom. Els nens poden ajudar a que els més grans també siguin conscients de la seva importància, i comprendre com funciona el comerç i l'economia local.

Dissabte dia 9 de novembre, a les 17:00 hores, a la XV Fira del llibre en català de Ferreries (Pl. Espanya).

A més del conta conte animat, es lliurarà a tots els nens participants un exemplar gratuït de "La moneda màgica" i es realitzarà posteriorment un taller familiar sobre el mateix conte infantil.

Es tracta d'una actuació d’ASCOME que compta amb el patrocini de el Consell Insular de Menorca i la col·laboració de PIME Menorca.

ENLACES:
Compartir:
Archivo de noticias
Top