Sala de Prensa

Cap de setmana de la perruqueria de Menorca

14/10/2009

L'Associació Professional de Perruqueria de Menorca, integrada en la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Menorca, PIME Menorca,  organitzarà els propers dies 17 i 18 d’octubre una sèrie d’actes baix el nom de “Cap de setmana de la perruqueria de Menorca: Jornades Tècniques”, amb la col·laboració del Institut d’ Innovació Empresarial de les Illes Balears de la Conselleria de Comerç, Industria i Energia del Govern Balear.

L'esdeveniment que tindrà lloc a l’hotel Santo Tomas contarà amb la col·laboració especial de la firma OSCAR G.

El Cap de setmana de la perruqueria de Menorca va dirigit a tots els professionals del sector, estiguin o no associats. Inclús s’ha convidat a perruquers de Mallorca i Eivissa.

Es tracta de l’organització conjunta de diversos actes que permetin d’una banda conèixer, sense necessitat de desplaçar-se fora de l’illa, les actuals i noves tendències de perruqueria i per altra promoguin el contacte e intercanvi, sempre enriquidor, entre els diversos professionals vinculats aquest sector.

El programa del cap de setmana previst seria aproximadament el següent:

Dissabte 17/10/2009

A partir de les 18 hores: Arribada a l’hotel dels participants.
19h.00’: Demostració i desfilada de noves tendències de perruqueria (tall,color i recollits) de la mà dels professionals Oscar Guinea i Aitor Guinea de l’empresa OSCAR G. Obert el públic.
21h.30’: Sopar-Bufet amenitzat pel grup Huracan.

Diumenge 18/10/2009

12h.00’: Taula rodona sobre utensilis de gestió dels salons de perruqueria i com aconseguir rendibilitat en els negocis. A càrrec de Oscar G.

Els professionals que ho desitgin poden allotjar-se al mateix hotel i gaudir el diumenge de un circuit termal en el wellness de l’hotel.

Compartir:
Etiquetas
Archivo de noticias
Top