Sala de Prensa

Curs de tall, color i eixugat organitzat per l'Associació Professional de Perruqueria de Menorca

25/03/2009

L’Associació Professional de Perruqueria de Menorca, ha celebrat a les seves dependències a Ciutadella un Curs de Tall, Color i Eixugat.

Els professionals que varen impartir aquesta acció formativa son Alejandro Cantano i Santiago Barcado, de la firma comercial Alcantara España. Son dos estilistes de gran prestigi del Centre Tècnic Alcantara a Salamanca, que malgrat la seva joventut ja han creat un estil propi.

La seva formació l’han realitzada amb els millors perruquers mundials, Toni & Guy, Vidal Sassoon, Luis Romero, ... que han deixat marca a la seva visió tècnica i estètica dels cabells. Han recorregut la geografia espanyola i altres països demostrant la seva professionalitat, donant a conèixer tècniques innovadores en color, i estils avantguardistes de tall.

Aquest curs ha anat dirigit a tots els professionals del sector de la perruqueria de Menorca, que desitjaven un reciclatge professional i conèixer noves tendències. Es un curs apropiat tant pels titulars como pels ajudants de perruqueria.

El dilluns a la tarda el professionals d’Alcantara España realitzaren tres treballs tècnics de tall, color i eixugat, presentant les noves tendències. A mida que anaven fent els treballs tècnics explicaven les particularitats, aplicacions si algun truc dels colors de la firma comercial. Els tallats varen esser asimètrics i eixugats quasi be sense utilitzar el raspall, aconseguint un efecte molt natural i fàcil de pentinar. En quan a colors destacar que aquesta temporada dominaran els morats i xocolates.

EL dimarts al dematí tots els assistents, cada un amb el seu model, van practicar els talls i colors que havien vist el dia anterior. Cada professional va donar el seu toc personal adaptant-lo a les característiques físiques de cada model.

Tots els participants al curs van quedar satisfets per la bona disposició dels joves professors de la firma Alcantara que han fet possible que la nostra Associació pogués organitzar a l’illa una altre acció formativa que ens permet millorar dia a dia en la nostra professió. Malgrat que les circumstancies econòmiques actuals no convidin a l’optimisme, l’ interes per les novetats,m la professionalitat i el bon humor van ser una costant en aquest curs.

Compartir:
Etiquetas
Archivo de noticias
Top