Sala de Prensa

Gran èxit del curs organitzat per l'Associació Professional de Perruqueria de Menorca

30/01/2009

Els passats dies 25 i 26 de gener l’ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL DE PERRUQUERIA DE MENROCA va organitzar en els locals de PIME Menorca a Maó, un Curs de Comunicació i Relacions Humanes dirigit als professional del sector en actiu de l’illa. Varen participar un total de 14 professionals, destacant ells mateixos la importància de la formació i els coneixements adquirits així com la idoneïtat d’aquestes actuacions.

La persona encarregada de impartir el curs va ésser el Sr. Miguel Griño, reconegut mundialment per la seva professionalitat, i que ja havia vingut a Menorca per impartir altres cursos. En aquesta ocasió l’acompanyava Christian Terrol, psicòloga.

Habitualment l’Associació organitza cursos de tendències de moda (talls, color, ...), en aquesta ocasió va ésser un curs molt diferent, un curs de comunicació i relació amb els clients (topologies de caràcter, comunicació interactiva, anàlisis de la imatge i estil, eines de comunicació, gestual emocional, i molts altres temes).  

El tracte directe amb els clients, la relació personalitzada, la comunicació encartada i sobre tot el entendre i per tant complaure al client son matèries fundamentals a la perruqueria i que varen ésser tractades en aquest curs.

Concretament el curs es va dividir en dues parts, el primer dia dedicat a analitzar els diferents tipus de perruqueries que hi ha avui dia i que les podem classificar en tres grups com són la perruqueria “discont”, la perruqueria “personalitzada” i la perruqueria ”d’autor”, cada una amb les seves característiques.

El segon dia es van tractar els diferents tipus de comunicació no verbal com són “imatge personal” i “gestual emocional”, analitzar que ens pot transmetre una persona amb la seva imatge i moviment i així poder aconsellar-la millor a l’hora de donar un servei.

Finalment es va fer un test a cada un dels alumnes que els permetrà conèixer-se millor a ells mateixos i així també poder millorar en el desenvolupament de la seva professió.

El curs ha estat valorat molt positivament per tots els assistents ja que la bona comunicació és necessària per arribar als resultats que el clients demanen i per tant esperen.

El proper dilluns, dia 2 de febrer a Maó l’Associació celebrarà la Assemblea General Ordinària de Socis, i per tant acordarà les diferents activitats i actuacions a dur a terme durant el present any, accions formatives, organització d’actes de perruqueria, assistència a fires, entre altres.

Compartir:
Etiquetas
Archivo de noticias
Top