Sala de Prensa

Cap de setmana de la perruqueria de Menorca

30/10/2008

Al llarg del passat cap de setmana l’Associació Professional de Perruqueria de Menorca va dur a terme amb èxit d’assistència el “Cap de setmana de la perruqueria de Menorca”.

A l’hotel Audax de Ferreries es van celebrar tots els actes dirigits als professionals del sector interessats.

El dissabte a fosquet va tenir lloc una demostració de noves tendències de perruqueria de la mà de la casa comercial Eugene. La preparació i desfilada de les deu models participants va corre a càrrec de la Sra. Maritin Nacher, professional amb més de 25 anys d’experiència, 20 d’ells amb salons propis. És col·laboradora habitual de la revista Alcántara i ha presentat altres gales amb Eugene Terma i Alcántara. També s’ha encarregat de la perruqueria de diverses operes i demés espectacles dutes a terme al Teatre Principal de Palma.

A continuació va tenir lloc un animat sopar de germanor, en el transcurs del qual es va retre un reconeixement i agraïment  per la seva dedicació desinteressada a l’Associació als Sr. Manolo González Sánchez, Sr. Miquel Anglada Coll i Sr. Antonio Coll Sintes.

El diumenge a mati, desprès de gaudir del circuit termal en el “Blue Spa” de l’hotel, va tenir lloc una taula rodona que tancava les celebracions. En aquesta xerrada es van tractar qüestiones de caire comercial, especialment dirigides a cóm afrontar aquests moments de crisis en les empreses de perruqueria.

Tots el participants als diferens actes que conformaven el “Cap de setmana de la perruqueria de Menorca” varen valorar molt positivament la seva organització. Es tracta d’una oportunitat única per conèixer, còmodament i sense necessitat de desplaçar-se fora de l’illa, les actuals i noves tendències de perruqueria. D’altra banda també es promou el contacte e intercanvi entre els diversos professionals vinculats aquest sector, i que en aquesta ocasió va contar amb la presencia de professionals desplaçats de Mallorca expressament per a l’ocasió.

Compartir:
Etiquetas
Archivo de noticias
Top