Sala de Prensa

Cap de setmana de la perruqueria de Menorca

23/10/2008

L’ Associació Professional de Perruqueria de Menorca ha organitzat per el pròxims dissabte i diumenge el “Cap de setmana de la perruqueria de Menorca”.

Els diferents actes es celebraran a l’hotel Audax de Cala Galdana (Ferreries) i van dirigits a tots els professionals del sector interessats.

Es tracta de l’organització de diversos esdeveniments que permetin d’una banda conèixer, sense necessitat de desplaçar-se fora de l’illa, les actuals i noves tendències de perruqueria i per altra promoguin el contacte e intercanvi, sempre enriquidor, entre els diversos professionals vinculats aquest sector. Es preveu inclús l’assistència de professionals de Mallorca expressament desplaçats a Menorca per a l’ocasió.

El programa previst es el següent:

Dissabte 25/10/2008

  • A partir de les 18 hores: Arribada a l’hotel dels participants.
  • 19h.00’: Desfilada i/o demostració de noves tendències de perruqueria de la mà de la casa comercial Eugene.
  • 21h.30’: Sopar de germanor en el mateix hotel.

Diumenge 26/10/2008

  • De 10h. a 12h.: Circuit termal en el “Blue Spa” de l’hotel.
  • 12h.30’: Taula rodona sobre les qüestiones de caire comercial que més interessin als assistentes, aprofitant els professionals d’Eugene desplaçat expressament a Menorca.

La desfilada i/o demostració, oferta per la casa comercial Eugene, serà presentada per la Sra. Maritin Nacher, professional amb més de 25 anys d’experiència, 20 d’ells amb salons propis. La Sra. Nacher es col·laboradora habitual de la revista Alcántara i ha presentat altres gales amb Eugene Terma i Alcántara. També s’ha encarregat de la perruqueria de diverses operes i demés espectacles dutes a terme al Teatre Principal de Palma.

Compartir:
Etiquetas
Archivo de noticias
Top