Sala de Prensa

Cap de setmana de la perruqueria de Menorca

02/10/2008

L’Associació Professional de Perruqueria de Menorca, integrada en la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Menorca, PIME Menorca,  organitzarà els propers dies 25 i 26 d’octubre una sèrie d’actes baix el nom de “Cap de setmana de la perruqueria de Menorca”.

L’esdeveniment que tindrà lloc a l’hotel Audax de Cala Galdana contarà amb la col·laboració especial de la casa comercial de productes Eugene.

El Cap de setmana de la perruqueria de Menorca va dirigit a tots els professionals del sector, estiguin o no associats. Inclús esta prevista l’assistència de professionals de les  illes vesines de Mallorca i Eivissa, expressament desplaçats a Menorca per a l’ocasió.

Es tracta de l’organització conjunta de diversos actes que permetin d’una banda conèixer, sense necessitat de desplaçar-se fora, les actuals i noves tendències de perruqueria i per altra promoguin el contacte e intercanvi, sempre enriquidor, entre els diversos professionals vinculats aquest sector.

El programa del cap de setmana previst seria aproximadament el següent:

 • Dissabte 25/10/2008

  A partir de les 18 hores: Arribada a l’hotel dels participants.

  19h.00’: Desfilada i/o demostració de noves tendències de perruqueria de la mà de la casa comercial Eugene. Obert el públic.

  21h.30’: Sopar de germanor en el bufet especial cap de setmana de l’hotel. A continuació actuació musical.
 • Diumenge 26/10/2008

  De 10h. a 12h.: Circuit termal en el “Blue Spa” de l’hotel en grups reduïts.

  12h.30’: Taula rodona sobre les qüestiones de caire comercial que més interessin als assistentes, aprofitant els professionals d’Eugene desplaçats expressament a Menorca.
Compartir:
Etiquetas
Archivo de noticias
Top