Sala de Prensa

Curs sobre tall masculí

15/05/2008

L’ Associació Professional de Perruqueria de Menorca ha organitzat per el pròxims dies 19 i 20 d’aquest mes de maig un Curs sobre tall masculí.

Aquest curs gratuït tindrà lloc en horari de mati i tarda, de 9:30h. – 13:30h. i de 15:30h. – 18:30h., als locals de l’Associació a Ciutadella (c/ Comerciants, 9 POCI).

El curs serà donat per un professional desplaçat expressament des de Barcelona, Joan Garcia Campoy.

El sector de perruqueria, igual que la moda amb la qual esta íntimament relacionada, és un sector de canvis de tendències constants. Es per això que des de l’Associació s’organitzen diversos cursos com aquest, per formar i reciclar el professionals del sector amb la matèria. D’aquesta manera les empreses associades tenen la possibilitat de conèixer de primera mà, i sense la necessitat de desplaçar-se fora de l’illa i haver d’afrontar despeses elevades, les ultimes tendències i les evolucions d’aquest sector tan canviant.

En aquesta ocasió la temàtica triada es el tall masculí, sector cada cop més exigent a l’hora de seguir les darreres tendències i es realitzaran diferents presentacions teòric – pràctiques.

En aquest curs que durarà 16 hores cada l’alumne ha d’aportar el seu propi material habitual per fer talls: tisores, pinta, capa de tall, eixugador, tovallola, màquina de tall, navalla, paletina i bol, vaporitzador.,etc.; a més de dur el seu propi model, o maniquí si no es pot disposar d’aquesta, en horari de tarda els dos dies per poder treballar millor i de forma individualitzada la part pràctica de les presentacions.

Les places son limitades per lo que en cas d’estar interessats s’ha de fer la reserva de plaça lo abans possible.

Compartir:
Etiquetas
Archivo de noticias
Top