Sala de Prensa

Creació d’un banc d’imatges dels artesans d’ofici de Menorca

10/10/2017 Disset artesans han participat en les sessions fotogràfiques per donar a conèixer la imatge dels artesans d’ofici de Menorca a dia d’avui.

ARTEME ha creat un banc d’imatges dels artesans d’ofici de Menorca, amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca, per poder realitzar una promoció de qualitat del sector.

Amb aquesta feina fotogràfica s’ha volgut plasmar els valors i característiques  que sempre intenta transmetre ARTEME sobre els artesans d’ofici menorquins, tals com, professionalitat, tradició, innovació, la feina feta a mà, la diferenciació, la diversitat, ...

Per lo que, no només s’ha volgut mostrar les creacions i productes, si no també, qui ho fa, on ho fa i el resultat final. Donant valor als artesans, els tallers, les eines i materials que fan servir.

En total han participat disset artesans de diferent oficis, i es disposen de més de set-centes fotografies que formaran part d’aquest banc d’imatges que es part de la nostre cultura i tradició, que a dia d’avui encara està viva en el sector empresarial de Menorca, i que s’ha de seguir fent feina i recolzar als oficis artesans perquè es mantinguin.

Aquest material s’ha posat també a disposició dels artesans perquè puguin fer-ne us de forma individual per promocionar les seves creacions i productes.

 

Compartir:
Archivo de noticias
Top