Sala de Prensa

Exposició “Joia de Menorca” al Centre Artesanal

07/07/2017 Amb aquesta mostra, es pretén donar una visió global a aquesta sèrie d´individualitat, donant-li a l´illa, a través de la professionalitat dels participants, caràcter de marca a la joieria artesanal menorquina.

El proper dia 13 de juliol un grup joiers artesans integrants dins ARTEME presenta la exposició “Joia de Menorca”, al Centre Artesanal de Menorca.

Com ja es costum, es presenta cada estiu la exposició a Es Mercadal perquè el públic local menorquí i visitant puguin apreciar les novetats que els joiers menorquins han creat darrerament.

Menorca, sent una illa petita, és i ha estat rica en esdeveniments culturals i industrials al llarg de la seva dilatada història. La joieria, ha estat una de les activitats més rellevants, seguint aquesta, un fil conductor que arriba fins els nostres dies. El llegat dels antics tallers artesanals d´argenteria durant segles successius ens condueix a un variat panorama actual de joiers menorquins amb una gran qualitat tècnica i disseny. Aquests, desenvolupen la seva activitat a la nostra illa com a la resta del estat i fins i tot aposten clarament per la internacionalització.

Amb aquesta mostra, es pretén donar una visió global a aquesta sèrie d´individualitat, donant-li a l´illa, a través de la professionalitat dels participants, caràcter de marca a la joieria artesanal menorquina.

Els joier participants son Santi Capó, Núria Deyà, Maria Juanico, Xavier Monclús i Dani Fàbregues.

L’exposició es podrà visitar tota la resta del juliol a partir del dia 13 i tot el mes d´agost. L’horari de visita es de dimarts a dissabte de les 10:00 a 15:00 hores. L’entrada és gratuïta.

Aquet projecte es dur endavant amb el suport del Consell Insular de Menorca, la Fundació Foment del Turisme de Menorca, el Centre Artesanal de Menorca i PIME Menorca.

 

 

Compartir:
Archivo de noticias
Top