Sala de Prensa

Glosa i premis a la gala dels Premis PIME Menorca LIDERA 2024

15/03/2024 Un nombrós nombre d'empresaris van omplir l'Auditori de Ferreries per acompanyar als premiats.

L’Auditori de Ferreries va acollir ahir vespre la celebració dels Premis PIME Menorca LIDERA 2024 en la seva segona edició. Un esdeveniment que va convertir-se en una gran festa per a les petites i mitjanes empreses i un reconeixement al talent dels sis guardonats que van rebre l’ovació del públic assistent. L’acte va comptar amb la participació de nombroses autoritats del mon polític, com el President del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, el Vicepresident i Conseller d’Economia, Hisenda i Innovació del Govern Balear, Antoni Costa, els Batles de Ferreries, Alaior i Ciutadella, regidors de diversos ajuntaments de l’illa i autoritats del mon econòmic i social com el President de PIME Mallorca, Jordi Mora, la VicePresidenta de Pime Catalunya Mirèia Cammany o el Delegat del Centre Bit, José Maria Seguí.

El President de PIME Menorca, Justo Saura, va ser l’encarregat d’obrir la vetllada reclamant un reforç del diàleg entre el sector privat i les institucions públiques, per tal de trobar i aplicar solucions a les diferents problemàtiques que pateixen les petites si mitjanes empreses. Saura també va demanar l’eliminació de la regla de minimis, que representa la limitació als 300.000 euros d’ajudes per al transport de les mercaderies, que resulta insuficient perquè les pimes siguin igual de competitives que les empreses de la península així com també la necessitat d’aprofitar el talent i motivar els treballadors que estan afectats per la falta de mà, amb la labor conjunta de l’empresariat i l’administració perquè puguin gaudir d’unes condicions econòmiques beneficioses.

L’editor del Diari Menorca, Josep Pons Fraga va participar també oferint una mirada periodística de PIME Menorca amb un recorregut històric des de la seva fundació l’any 1977 fins als nostres dies, posant l’accent en la força dels més de 2000 associats i les 42 associacions que conformen l’entitat i que son un fidel fotografia de la realitat menorquina. Pons Fraga també va aprofitar per reivindicar la figura del qui va ser secretari general, Pau Seguí.

Els sis guanyadors d’aquesta edició dels Premis Pime Menorca Lidera 2024 van ser Mabrian Technologies en categoria de Digitalització i Innovació, Som Menorca en Sostenibilitat i Responsabilitat, Sidra Kane com Empresa Jove, Juana Capó Pons amb la categoria Associacionisme, El Paladar Jamoneria & Delicatessen en Iniciativa Exterior i finalment Ca na Genera com a Relleu Generacional.

Els glosadors Vicent Marí i Anabel Villalonga, acompanyats del sonador Àngel Orfila van ser els encarregats d’amenitzar la vetllada tot oferint una demostració de la seva capacitat d’improvisació amb la fusió de nous ritmes com el rap que han arribat al mon de la glosa i que va servir de metàfora pel mon empresarial.

Compartir:
Archivo de noticias
Top