Sala de Prensa

Presentació del llibre artesans d’ofici

14/12/2018 ARTEME edita un llibre per donar a coneixer els artesans d'ofici menorquins d'una forma més actual.

Ahir es va presentar conjuntament amb el Conseller d’Economia, Miquel Company, i diversos directius d’ARTEME el llibre que s’ha editat per part de l'Associació per donar a coneixer els artesans d’ofici menorquins.

Se distribuiran de forma gratuïta 1.000 llibrets per promocionar l’artesania de Menorca, amb un caràcter més cultura i de qualitat.  El llibret està disponible en format offline i online. On hi participen 29 artesans de Menorca.

Per donar valor als distintius que atorga el Consell Insular s’indica de forma expressa els artesans que tenen la carta d’artesà, carta mestre artesà, Document de Qualificació Artesanal i la marca de garantia d’artesania de Menorca.

Al llibre s’han inclòs textos, de diversos artistes de disciplines diferents i persones vinculades amb la cultura i Menorca. Hi han participat: Joan Pons, Esther Martín, Saranh O’Hajana, Stephanie Mahé, Deanne Flouton i Lola Maiques. La Presidenta d’ARTEME, Nuria Deyà, ha fet una presentació de l’Associació, que s’ha inclòs al inici del llibre.

S’ha fet ús de les fotografies que disposava l’Associació del banc d’imatges creat l’any passat, així com les que ens han facilitat alguns socis. Apart, el fotògraf Joan Mercadal ha cedit a ARTEME varies imatges de paisatges de Menorca per incloure al llibre.

Aqueta acció compta amb el patrocini del Consell Insular de Menorca a través del conveni de col·laboració signat per aquest any.

El llibre en format online es pot consultar a la web www.artesansdemenorca.org a l’apartat catàlegs: llibret artesans d’ofici ARTEME.

 

Compartir:
Archivo de noticias
Top