Sala de Prensa

Quarta edició de la guia artesans d’ofici de Menorca

26/10/2018 ARTEME , PIME Menorca Vint-i-nou artesans participen en la quarta edició de la guia artesans d’ oficis de Menorca en format online

ARTEME ha actualitzat la guia d’artesans de Menorca, realitzant una quarta edició, per seguir incrementant la promoció dels artesans d'ofici de Menorca, i el seu posicionament en el mercat, aquesta acció està en marcada dins el conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca de 2018.

La nova edició compta amb cinc nous artesans, un total de vint-i-nou artesans d’ofici participen d’aquest projecte, i fan feina conjuntament amb ARTEME per realitzar una promoció diferenciada i de qualitat.

Una gran varietat d’oficis conformen ARTEME, com el de ferrer, arader, sabater, joier, embotidor, pintor, seri grafista, licorer, guarnicioner, confecció de tèxtil i accessoris, escultor, entre d’altre disciplines artístiques.

L'objectiu principal d'aquesta acció promocional és posar en valor l'artesania de Menorca, i donar a conèixer els artesans d'ofici a residents, visitants i turistes. Sobretot el que es pretén és seguir fent passes cap a la comercialització de l'artesania a nivell turístic. Per això, la guia s’editat en tres idiomes: català, espanyol i anglès.

ARTEME posa en relleu el factor humà, l'artesà, que amb les seves mans fabrica, dissenya, confecciona productes i peces úniques amb una tècnica que requereix d'estudi i aprenentatge.

La guia està disponible amb  format digital, tipus revista on-line, per augmentar la seva difusió i arribar a un públic més ampli a través de les xarxes socials. Es disposa d'una secció específica anomenada catàleg al web corporatiu www.artesansdemenorca.org

Compartir:
Archivo de noticias
Top