Sala de Prensa

Reedició del Pack promocional “Joia de Menorca”

22/10/2018 Donada la bona acollida, ARTEME ha reeditat el paquet informatiu que va dissenyar l’any passat per seguir donant a conèixer els joiers menorquins baix la marca “Joia de Menorca”.

Les activitats realitzades pel grup de joiers integrants a ARTEME està cobrant cada vegada més força. La feina feta per donar a conèixer l’ofici de joier artesà es valora molt positivament per part de l’Associació, així com el suport obtingut per part del Consell Insular de Menorca amb aquesta iniciativa.

Aquest any els joiers menorquins han assistit a la Fira ESPAIJOIA a Barcelona, exposat a l’espai de la Fundació Reynolds de Maó , organitzat una exposició al Centre Artesanal de Menorca, participat amb un dels programes de flash moda, entre d’altres. Apart de les diverses accions que cada joier duu a terme de forma individual dins i fora de l'illa, com són exposicions individuals o assistència a fires professionals del sector de la joieria.

Donada la bona acollida, ARTEME ha reeditat el paquet informatiu que va dissenyar l’any passat per seguir donant a conèixer els joiers menorquins baix la marca “Joia de Menorca”. Aquest joiers disposen de la carta d’artesà, mestre artesà o document de qualificació artesanal, així com de la marca de garantia de Menorca. I realitzen la contrastació que estableix la llei d’objectes fabricats amb metalls preciosos.

El pack promocional consta  d’un desplegable que conté  diverses descripcions i visions sobre la joieria menorquina des de diferents punts  de vista. Així como, cinc díptics, un per cada artesà joier.

Els joiers artesans que hi participen són:

S’adjunta disseny del desplegable i díptics.

La distribució dels packs està enfocada principalment a fires especialitzades com a carta de presentació dels propis joiers a fi de realitzar contactes comercials i als propis tallers dels joiers per tal de crear sinergies entre el sector.  També es poden trobar a les oficines d’informació turística, al Centre Artesanal de Menorca i a hotels d’interior o amb encant per aquells turistes interessats en la joieria d’autor artesanal.

Aquesta acció està emmarcada dins el conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i ARTEME 2018.

MÁS INFORMACIÓN
Compartir:
Archivo de noticias
Top