Sala de Prensa

ARTEME participa a ESPAIJOIA 2018

11/04/2018 Quatre joiers de l'Associació participen a la fira professional a Barcelona els dies 14 i 15 de abril, baix el nom de Joia de Menorca.

La setena edició d'ESPAIJOIA tindrà lloc els dies 14 i 15 d'abril a Barcelona. És un esdeveniment amb accés exclusiu per a visitants professionals.

Enguany es planteja en unes noves dades i s'enfoca cap a l'oportunitat de negoci pel sector joier que pot representar l'estiu europeu.

Aquesta trobada de joieria d'autor mediterrani, s'ha anat celebrant anualment i la majoria de vegades, s'han buscat espais amb tanta història i originalitat com les peces exposades. Per això, aquesta propera edició se celebrarà al mític i restaurat Convent dels Àngels, construcció del segle XVI i part del MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona), a la part més visitada de Barcelona. És un espai que inspira art, disseny i història. És l'ambient ideal per a promoure col·leccions, presentar peces i tendències, crear i incrementar negocis, fer nous contactes i viure noves experiències.

Per aquesta propera edició hi ha confirmats expositors de diverses parts d'Espanya, Regne Unit, Itàlia, Àustria i Alemanya.

Sota el nom de Joia de Menorca, i gràcies al suport del departament d' Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, quatre dels joiers de l'Associació ARTEME participaran a aquesta fira, per presentar les seves darreres col·leccions. Santi Capó, Xavier Monclús, Dani Fàbregues i Núria Deyà treballen des del seus tallers artesanals, dissenyant i elaborant joies contemporànies amarades d'essència menorquina. I cadascú ho fa amb una visió pròpia i característica, fruit d'experiència i experiències que conformen un conjunt de propostes variades i innovadores.

Compartir:
Archivo de noticias
Top