Sala de Prensa

Pack promocional “Joia de Menorca”

22/11/2017 Els joiers artesans de Menorca s’organitzen per donar una imatge conjunta de marca per promocionar les seves creacions.

ARTEME ha creat un paquet informatiu per donar a conèixer els joiers menorquins baix la marca “Joia de Menorca” que disposen de la carta d’artesà, mestre artesà o document de qualificació artesanal.  I que realitzen la contrastació que estableix la llei d’objectes fabricats amb metalls preciosos.

El pack consta  d’un desplegable que conté  diverses descripcions i visions sobre la joieria menorquina des de diferents punts  de vista.

Per elaborar els textos s’ha comptat amb la col·laboració de persones vinculades amb el mont de l’art i la cultura.  I cadascun d’ells ho ha escrit en una llengua diferent: català, espanyol i anglès.

  • Lola Maiques, periodiste, elaboració text baix el títol: “El diálogo sin palabras de la Joia de Menorca”.
  • Deanne Flouton, artista digital, elaboració text baix el títol: “Impressions of an Admirer”.
  • Joan Pons, escriptor, elaboració text baix el títol: “L’Alé del temps”.

El pack conté cinc díptics, un per cada artesà joier, el díptic està format d’una mostra de les joies de l’autor, una descripció de l’estil de joieria que fa, les dades de contacte i a la portada s’ha escollit una imatge del joier per fer èmfasi en la part humana.

Els joiers artesans que hi participen són:

S’adjunta disseny del desplegable i díptics.

La distribució dels packs està enfocada principalment a fires especialitzades com a carta de presentació dels propis joiers a fi de realitzar contactes comercials i als propis tallers dels joiers per tal de crear sinergies entre el sector.  També s’han podran trobar a les oficines d’informació turística i al Centre Artesanal de Menorca per aquells turistes interessats en la joieria d’autor artesanal menorquina.

Aquesta acció està emmarcada dins el conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i ARTEME 2017.

DOCUMENTOS:
Compartir:
Archivo de noticias
Top