Sala de Prensa

Campanya comercial festes Maó: “Jo form part des comerç Local”

22/08/2023 Els socis de MÔ COMERCIAL regalaran 3000 motxilles de cotó reciclat als clientes les setmanes prèvies a les festes.

La Presidenta de MÔ COMERCIAL, Maria José Soriano Santaló amb companyia de part dels membres de la Junta Directiva de l’Associació, han presentant juntament amb el Batle, Héctor Pons Riudavets, i la Regidora , Susana Salom de Promoció Econòmica, la nova campanya comercial vinculada a les festes de Maó baix l’eslogan “Jo form part des comerç local”.

A MÔ COMERCIAL fomentam el comerç de proximitat, de qualitat i sostenible. Per açò, en aquesta ocasió hem volgut que els socis puguin regalar als clients amb les seves compres una motxilla de cotó, per a que vagin sempre còmodes a comprar i, a ses festes de la Mare de Déu de Gràcia!

3.000 motxilles de quatre colors diferents de cotó reciclat per contribuir a disminuir l’ús de bosses d’un sol ús a fi de generar menys residus.

La motxilla està estampada amb la imatge que va crear MÔ COMERCIAL per donar suport al comerç local a través de la consciència dels beneficis de l’economia circular i del sentiment de pertinença, ja que, tots junts contribuïm a crear un centre de Maó viu.

La campanya “Jo form part del comerç local” està inclosa dins les activitats a realitzar a través del conveni de col·laboració per l’any 2023 firmat amb l’Ajuntament Maó. També es disposa del suport de PIME Menorca.

Després de la presentació s’ha mantingut una reunió per tenir un intercanvi d’opinions sobre pròximes campanyes comercials i la importància de seguir fomentat l’associacionisme com a eina de feina conjunta entre l’Ajuntament i l’activitat empresarial i comercial del centre de Maó.

Compartir:
Archivo de noticias
Top