Sala de Prensa

La campanya “Idò, jo compr a Menorca!” reb una bona resposta del comerç i dels consumidors

18/11/2015

Comerços i comerciants pensen que és una bona iniciativa que anima a ser conscients de la importància del gest del quilòmetre zero. 

Des de la Conselleria d’Ocupació i Projecció Econòmica del Consell Insular de Menorca no només recolzen la iniciativa sinó que feliciten l’impuls d’ASCOME per defensar el comerç de proximitat.

Menorca, 18 de novembre: La campanya de sensibilització a favor del comerç local que l’Associació Empresarial de Comerciants de Menorca (ASCOME ) va començar a mitjans del mes d’octubre, ha rebut una molt bona acceptació per part dels comerços adherits i al mateix temps, una resposta positiva del consumidor local que ha transmès la seva complicitat amb els establiments de proximitat. El decàleg d’arguments a peu de carrer que ASCOME ha recollit tant en el vídeo de llançament de campanya com als més de 500 cartells que s’han subministrat sota l’eslògan, “Idò, jo compr a Menorca! són una autèntica declaració de principis dels consumidors menorquins explica Vicente Cajuso, president de l’entitat.

Aquesta nova iniciativa d’ASCOME compte també amb el suport i patrocini del Consell Insular de Menorca i en aquest sentit, la Consellera titular de Projecció Econòmica, Susana Mora, ha manifestat que aquest tipus de campanyes serveixen per reforçar el petit comerç a lluitar amb millors armes davant l’adversitat. “Estan al costat de ca teva quan els necessites, s’hi troben productes únics i fets a Menorca, ofereixen un tracte directe i personal, els podem visitar passejant i fent salut,... són prou raons que garanteixen que el fet d’apostar pel comerç de proximitat generi confiança”, “els menorquins disposem d’una oferta comercial extensa i variada que s’esforça per millorar dia a dia” afegeix Mora.

La campanya, que s’allargarà fins a finals de novembre, conclou amb el sorteig de tres experiències per gaudir de Menorca des de diferents perspectives. En joc hi ha un vol per a una persona en parapent a Parapent Menorca, un sopar per a dues persones en un restaurant de PIME Menorca i una nit d’allotjament a un agroturisme de PIME Menorca.

Visita els comerços de Menorca i participa.

Compartir:
Archivo de noticias
Top