Sala de Prensa

Éxit del curs sobre noves tendències en recollits

28/09/2007

L’ Associació Professional de Perruqueria de Menorca, integrada a la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Menorca, PIME Menorca, va organitzar la setmana passada (dies 23 i 24 de setembre) un curs sobre les noves tendències en recollits.

Aquest curs que es va desenvolupar en horari de mati i tarda als locals de l’Associació a Maó (c/ Curniola, 17 POIMA), va ser impartit per dos professionals, Sra. Anna Ricciardello i el Sr. Antonio Cristaldo, desplaçats expressament des de Itàlia de la mà de l’empresa Fascinado Body Hair Company.

Tots els alumnes, una vegada més, van valorar molt positivament l’organització d’aquest tipus de accions que permet conèixer, sense necessitat de desplaçar-se fora de Menorca, amb els elevats costos i pèrdua de temps que açò suposa, les darreres tendències en perruqueria, en aquesta ocasió recollits. Per als professionals de l’illa conèixer noves tècniques i estils resulta imprescindible a fi de, igual que la moda tèxtil i de calçat, estar sempre al dia.

Paral·lelament l’Associació també va col·laborar amb una demostració comercial de productes específics dirigits a totes les empreses del sector, i en la qual van esser convidades gratuïtament totes les empreses associades.

Les fotografies d’aquest curs, i d’altres també organitzats per l’Associació amb anterioritat, es poden trobar a la pagina web http://peluqueria.empresademenorca.org/ o a través de www.pimemenorca.org.

Compartir:
Etiquetas
Archivo de noticias
Top